Documentation, broken link

basically miscellaneous, if it doesn't fit another sub-forum enter it here, we might even promote it to its own sub-forum
basicchip
Posts: 964
Joined: Fri Oct 19, 2012 2:39 am
Location: Lake Tahoe, CA
Contact:

Re: Documentation, broken link

Post by basicchip » Wed Nov 26, 2014 6:58 am

fixed, feels like playing the old adventure game



olzeke51
Posts: 364
Joined: Sat May 17, 2014 4:22 pm
Location: South Carolina

Re: Documentation, broken link

Post by olzeke51 » Fri Nov 28, 2014 3:51 am

Yep, I kept saying 'I've been here before -- how'd I get there?!'
'
found another fixer-upper - did a search on " -1 " and one of the results was " Obsolete PBASIC functions "
and it sent me to " PULSE timing "
'
I was looking for a 'true' or 'false' definition, somewhere I read about -1 was one condition and 0 & 1 were the other condition
for some type of logical(?) operation. Will search the forum.

basicchip
Posts: 964
Joined: Fri Oct 19, 2012 2:39 am
Location: Lake Tahoe, CA
Contact:

Re: Documentation, broken link

Post by basicchip » Fri Nov 28, 2014 3:15 pm

BASIC is a bit schizophrenic on bitwise and logical operators. Expressions are treated as bitwise unless there is a logical operation in the expression.

so 5 AND 7 results in 5 (bitwise)

but 5>3 AND 7 results in 1 (logical)

Don't look at me, this is how BASIC does it, we try to follow conventions not invent them.

So the value of FALSE is 0, but the value for TRUE is anything not 0. Logical operators return 1, but other functions like IO or IN return -1, because the bitwise NOT of 0 is &HFFFFFFFF or -1

C handles this by having explicit logical and bitwise operators. (& bitwise, && logical)

olzeke51
Posts: 364
Joined: Sat May 17, 2014 4:22 pm
Location: South Carolina

Re: Documentation, broken link

Post by olzeke51 » Fri Nov 28, 2014 3:29 pm

Thanks for the lead on the -1 -- the IO operations use it, and that is what I am doing.
Creating a bit of a 'state machine' based on switch inputs that are mainly momentary.
[my mini-HVAC on the 812]

olzeke51
Posts: 364
Joined: Sat May 17, 2014 4:22 pm
Location: South Carolina

Re: Documentation, broken link

Post by olzeke51 » Wed Dec 03, 2014 3:48 am

for the last two days this has happened
go to "home page"http://www.coridiumcorp.com/index.html
hover over the "Products" tab , a sub-menu is displayed
When 1) Arm Computer chips OR 2) Arm Ethernet is selected
..........the 'User Guides" at the bottom just loop back on themselves (no apparent change in the webpage)
''
also on the "Compiler" sub-menu -- only the mbed 1768 is listed - not the Teensy or ArchPro
It seems the only way to get to them is to be on the Home Page and look in the "What's new" block and click on the link

basicchip
Posts: 964
Joined: Fri Oct 19, 2012 2:39 am
Location: Lake Tahoe, CA
Contact:

Re: Documentation, broken link

Post by basicchip » Wed Dec 03, 2014 4:03 am

I think I actually saw the loopback on the User Guides but had forgotten about it, I'll fix that

As for the compilers link, I see all 3 listed from both the home page and the product page groups. I am not seeing what you see.

olzeke51
Posts: 364
Joined: Sat May 17, 2014 4:22 pm
Location: South Carolina

Re: Documentation, broken link

Post by olzeke51 » Wed Dec 03, 2014 5:11 am

Hover over Products tab (on the home page - per my link)
let the sub=menu show up , then click on compiler
... you see the LPC1114, and both mbed 1768 options
**** I am using Chrome browser - did a 'refresh' on the URL ( I assume it then ignores the cache )

basicchip
Posts: 964
Joined: Fri Oct 19, 2012 2:39 am
Location: Lake Tahoe, CA
Contact:

Re: Documentation, broken link

Post by basicchip » Wed Dec 03, 2014 5:39 am

Ok, i see that, but when you hover over compiler dont you see all the choices?

olzeke51
Posts: 364
Joined: Sat May 17, 2014 4:22 pm
Location: South Carolina

Re: Documentation, broken link

Post by olzeke51 » Wed Dec 03, 2014 5:41 am

compilers.JPG
compilers.JPG (34.73 KiB) Viewed 6658 times
Nope!

basicchip
Posts: 964
Joined: Fri Oct 19, 2012 2:39 am
Location: Lake Tahoe, CA
Contact:

Re: Documentation, broken link

Post by basicchip » Wed Dec 03, 2014 6:05 am

What version of Chrome? Maybe needs an update. I see it on mine, both PC and Android.

Post Reply